Είναι λογικό να έχετε απορίες!

Αν δεν βρείτε εδώ την απάντηση σε αυτό
που ψάχνετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Είναι λογικό να έχετε απορίες!

Αν δεν βρείτε εδώ την απάντηση σε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Είναι λογικό να έχετε απορίες!

Αν δεν βρείτε εδώ την απάντηση σε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Συχνές Ερωτήσεις για το Κυνήγι της Ευτυχίας

Σχετικά με το περιεχόμενο του ημερολογίου

Για ποιές ηλικίες είναι κατάλληλο το ημερολόγιο;

Το ημερολόγιο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, αφού προϋποθέτει την ικανότητα γραφής αλλά και κατανόησης των εννοιών που επεξεργάζεται.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ημερολογίου;

«Το κυνήγι της Ευτυχίας» έχει μέγεθος Α5 (14.8 x 21 cm) και αποτελείται από 85 εικονογραφημένες σελίδες. Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από δύο καρτέλες αυτοκόλλητα με τους ήρωες του ημερολογίου και έναν σελιδοδείκτη. 

Για πόσο χρονικό διάστημα είναι σχεδιασμένο το ημερολόγιο;

Το ημερολόγιο δίνει την ευκαιρία στο παιδί να το συμπληρώσει με το δικό του ρυθμό (π.χ. κάθε μέρα, κάθε Σαββατοκύριακο, όποτε έχει διάθεση κ.λπ.). Οι σελίδες έχουν ανοιχτή ημερομηνία, την οποία συμπληρώνει το παιδί όποτε αποφασίσει να «γράψει» στο ημερολόγιό του. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί, ότι τέτοιου είδους προσπάθειες είναι πιο αποδοτικές όταν γίνονται με μία τακτικότητα και σε σχετικά κοντινά χρονικά διαστήματα. Εμείς προτείνουμε μία συχνότητα 2 φορών εβδομαδιαίως, έτσι ώστε να συγκρατούνται οι πληροφορίες και να συσχετίζονται σταδιακά μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση, το ημερολόγιο έχει δυνατότητα για 24 διαφορετικές καταχωρήσεις/ημερομηνίες.

Χρειάζεται η καθοδήγηση του γονέα (ή άλλου ενήλικα) για τη συμπλήρωση του ημερολογίου;

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή του γονέα (ή άλλου ενήλικα) στη διαδικασία συμπλήρωσης του ημερολογίου, αφού θεωρούμε ότι η καθοδήγηση και η ενθάρρυνση για συζήτηση πάνω στα θέματα που παρουσιάζονται στις δραστηριότητες του ημερολογίου είναι πολύ σημαντικές για την κατάκτηση των στόχων του. Όσο περισσότερο συζητιούνται και επεξηγούνται οι θεματολογίες τόσο πιο πιθανό είναι να εσωτερικευθούν και να μετατραπούν σε δεξιότητες από το παιδί. Επίσης, θεωρούμε ότι οι δραστηριότητες του ημερολογίου αποτελούν – κατά κάποιον τρόπο – εκπαιδευτικό υλικό για τους ενήλικες, αφού υποδεικνύουν τρόπους με τους οποίους καθοδηγούμε ένα παιδί να αισθάνεται και να συμπεριφέρεται καλύτερα στο παρόν και κατ’ επέκταση και στο μέλλον.

Πώς θα γνωρίζω με ποιον τρόπο μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου στη συμπλήρωση του ημερολογίου;

Μόλις παραγγείλετε «Το κυνήγι της Ευτυχίας» θα λάβετε ηλεκτρονικά μία αναλυτική ενημέρωση, με οδηγίες και ιδέες για τη βέλτιστη χρήση του ημερολογίου.

Το ημερολόγιο είναι αρκετό για να αναπτύξει ένα παιδί τα χαρακτηριστικά που αναφέρετε;

Όχι! Το ημερολόγιο είναι ένα μέσο ψυχοεκπαίδευσης προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ανάπτυξη χαρακτηριστικών και μακροπρόθεσμα η διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου είναι μία περίπλοκη διαδικασία, που συνδυάζει γενετικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.«Το κυνήγι της Ευτυχίας», δημιουργεί ευκαιρίες για συνειδητοποίηση, ενθάρρυνση και υιοθέτηση συμπεριφορών που σχετίζονται με την ευτυχία και την ευημερία. Γι’ αυτό, ζητάμε από τους γονείς να συμμετέχουν εμπλουτίζοντας, μέσα από συζητήσεις και αναφορές, το περιεχόμενο του ημερολογίου ουσιαστικά προεκτείνοντας το στην καθημερινότητα της οικογένειας.

Σχετικά με την αγορά του ημερολογίου

Ποια είναι η χρέωση αποστολής και ο χρόνος παράδοσης για το ημερολόγιο;

Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης ως εξής:

Αποστολές εντός Αττικής:
2.50 ευρώ με παράδοση σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα:
3.50 ευρώ με παράδοση σε 4-5 εργάσιμες μέρες.

Αποστολές στη Κύπρο:
4.50 ευρώ με παραλαβή από το κατάστημα κούριερ σε 3-4 εργάσιμες μέρες.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας;

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το ημερολόγιο που παραλάβατε, μπορείτε να το κάνετε εντός 15 ημερών με δική σας χρέωση. Μόλις το παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας, στη κάρτα από την οποία έγινε η αγορά.

Μπορώ να βρω το ημερολόγιο σε κάποιο βιβλιοπωλείο;

Στην παρούσα φάση, το ημερολόγιο πωλείται μόνο διαδικτυακά.

Μπορώ να παραγγείλω το ημερολόγιο και να το αποστείλω σαν δώρο;

Εννοείται ότι μπορείτε! Απλώς επιλέξτε το κουτάκι “αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση”, κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και διευκρινίστε μας που θέλετε να γίνει η παράδοση.

Αν έχω κάποια άλλη απορία ή προβληματισμό μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Χαιρόμαστε πολύ να επικοινωνούμε μαζί σας και να απαντάμε σε οτιδήποτε σας προβληματίζει. Μη διστάσετε να τo κάνετε!

Απόκτησε “Το Κυνήγι της Ευτυχίας” και χαρίστε στα παιδιά ένα ξεχωριστό δώρο!

το θέλω